Sla over naar inhoud

Laatste levering van 2025! Voor maandag 11.00 besteld, is dinsdag in huis

Bereiden

Gourmetten met kerst: tips voor een gezellige en smakelijke avond
gourmetten

Gourmetten met kerst: tips voor een gezellige en smakelijke avond

Julian van Beek

Gourmetten met kerst: praktische tips, kerntemperaturen, vleeskeuze en voorbereidingschecklist voor een veilige en smakelijke avond. Lees onze gids.

Lees meer

Bereiden

Vlees voor kerst: kiezen, bereiden en serveren
kerst

Vlees voor kerst: kiezen, bereiden en serveren

Julian van Beek
Beef Wellington: stap-voor-stap gids voor een perfect resultaat
Beef Wellington

Beef Wellington: stap-voor-stap gids voor een perfect resultaat

Julian van Beek
Ham uit de oven (glazed ham) - recept en tips
ham

Ham uit de oven (glazed ham) - recept en tips

Julian van Beek
Lamsschouder: bereidingswijze, kerntemperaturen en tips
lamsschouder

Lamsschouder: bereidingswijze, kerntemperaturen en tips

Julian van Beek
Kip piri piri: pittig, sappig en eenvoudig zelf te maken
kip piri piri

Kip piri piri: pittig, sappig en eenvoudig zelf te maken

Julian van Beek
USA style burger: hét recept voor een Amerikaanse burger
USA style burger

USA style burger: hét recept voor een Amerikaanse burger

Julian van Beek
Verschillende stukken vlees van de koe: gids per deel
rundvlees

Verschillende stukken vlees van de koe: gids per deel

Julian van Beek
Ribeye: ultieme gids voor een smaakvolle steak
ribeye

Ribeye: ultieme gids voor een smaakvolle steak

Julian van Beek
Kerntemperatuur steak: zo krijg je de perfecte garing
kerntemperatuur

Kerntemperatuur steak: zo krijg je de perfecte garing

Julian van Beek
Blijf op de hoogte
Welkom bij Steak Store
Het grootste vleesplatform van Nederland